Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τo EIT Food και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των δυνατοτήτων συνεργασίας του EIT Food Hub με τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) για τη προώθηση της καινοτομίας και της βιωσιμότητας σε επιχειρήσεις της περιφέρειας.
Στο panel συμμετείχαν:
– Χρήστος Πάρτσιας (Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ανατ. Μακεδονίας Θράκης)
-Μαριρένα Γρηγορίου (Συμβούλιο Έρευνας & Καινοτομίας ΑΜΘ)
– Γιώργος Μπρούφας (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης)
– Dimitris Bardakidis (ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης)
Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Εύη Σώμαλου Project Manager του EIT Food Hub Greece & FoodEducators Hub Greece.
__________________________________________
The event held by EIT Food Hub Greece and the Region of Eastern Macedonia – Thrace was successfully completed.
The aim of the event was to present the possibilities of cooperation between EIT Food Hub and the Smart Specialization Strategy (RIS3) to promote innovation and sustainability in businesses in the region.
Participants in the discussion included:
• Christos Partsias (Regional Fund of Eastern Macedonia & Thrace)
• Marirena Grigoriou (Research & Innovation Council of Eastern Macedonia & Thrace)
• Konstantinos Broufas (Democritus University of Thrace)
• Dimitris Bardakidis (ena Development Consultants)
The discussion was moderated by Evi Somalou, Project Manager of EIT Food Hub Greece & FoodEducators Hub Greece.