Δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο διαδικτυακό σεμινάριο FoodEducators με σκοπό να γιορτάσουμε την Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας!
Η γαστρονομία συχνά αποκαλείται η «τέχνη του φαγητού». Δεν έχει να κάνει μόνο με το μαγείρεμα, αλλά και με την κατανόηση του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού αντίκτυπου των τροφίμων.
Στις 11 Ιουνίου, λάβετε μέρος στο διαδικτυακό μας σεμινάριο για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να φέρετε τις αρχές της βιώσιμης διατροφής στην τάξη σας και να πυροδοτήσετε ουσιαστικές συζητήσεις για το τι τρώμε! 🍽️
👉Ιδανικό για εκπαιδευτικούς, στο διαδικτυακό σεμινάριο θα εξερευνήσουμε:
– Τι σημαίνει βιώσιμη γαστρονομία
– Πώς οι διατροφικές επιλογές επηρεάζουν τον πλανήτη μας
– Δημιουργικούς τρόπους για να διδάξετε αυτές τις έννοιες στους μαθητές
Διεξαγωγή: 18:00 (CET) | 11 Ιουνίου 2025
Εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση εδώ: https://rebrand.ly/sustainable-gastronomy-webinar