Το EIT Food Hub Greece, ως συνδιοργανωτής, συμμετείχε ενεργά στη διημερίδα «Διαχείριση Υδατικών Πόρων και Κλιματική Ανθεκτικότητα στην Αγροδιατροφή» και «Καινοτόμος Φυτοπροστασία & Περιβάλλον, στο πλαίσιο της Εμβληματικής Δράσης InnoPP», που πραγματοποιήθηκε στις 5 & 6 Ιουνίου 2025 στην Ξάνθη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Κατά την πρώτη ημέρα, το EIT Food Hub Greece παρουσίασε το panel «Αναγεννητική Γεωργία», με τη συμμετοχή του EIT Community Hub Greece, ενώ τη δεύτερη ημέρα παρουσίαστηκαν οι ευκαιρίες συμμετοχής και τα ανοιχτά προγράμματα του EIT Food για επιχειρηματικότητα και καινοτομία στην αγροδιατροφή.
Διαβάστε περισσότερα: https://bit.ly/3FPiSjf
_______________________________________________
EIT Food Hub Greece, as co-organizer, actively participated in the two-day conference “Water Resources Management and Climate Resilience in Agrifood” &
“Innovative Plant Protection & Environment, as part of the InnoPP Flagship Action”, held on June 5–6, 2025 in Xanthi, in the context of World Environment Day.
On the first day, EIT Food Hub Greece hosted a panel on “Regenerative Agriculture”, with the participation of the EIT Community Hub Greece, while on the second day, the open calls and participation opportunities offered by EIT Food for entrepreneurship and innovation in agrifood were presented.
Read more: https://bit.ly/3FPiSjf
#EITFood#enateam#EITFoodHubGreece#EITCommunityHubGreece#InnoPP#AgriFood#Innovation#Sustainability#WorldEnvironmentDay