Ανήκεις σε ερευνητικό φορέα ή είσαι εκπρόσωπος εταιρείας τροφίμων που επιδιώκει να αναπτύξει νέα προϊόντα βασισμένα στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών;
Το πρόγραμμα EIT Food Consumer Engagement Labs (CEL) προσκαλεί τοπικές κοινοπραξίες, αποτελούμενες από:
Επιστημονικούς οργανισμούς: Πανεπιστήμια ή ερευνητικά κέντρα με εμπειρία στη μελέτη της συμπεριφοράς καταναλωτών και στον σχεδιασμό προϊόντων σε συνεργασία με το κοινό.
Εταιρείες τροφίμων: Τοπικές επιχειρήσεις ικανές να αναπτύξουν και να εμπορευματοποιήσουν προϊόντα βασισμένα σε ιδέες των καταναλωτών.
Τι προσφέρει το πρόγραμμα:
-Διοργάνωση συνεδριών συν-δημιουργίας με καταναλωτές για την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων μέσω αποδεδειγμένων μεθοδολογιών.
-Ανάπτυξη και λανσάρισμα νέων προϊόντων βασισμένων σε ιδέες των καταναλωτών, με στόχο πωλήσεις τουλάχιστον €10.000 εντός ενός έτους.
-Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, καθοδήγηση και πρόσβαση σε εργαλεία για επιτυχή υλοποίηση.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 9 Μαΐου 2025
Μάθε περισσότερα: https://bit.ly/4iUskPV
_______________________________________________
Are you a research institution or food company aiming to develop new products based on real consumer needs?
The EIT Food Consumer Engagement Labs (CEL) programme invites local consortia composed of:
Scientific organisations: Universities or research institutes experienced in consumer engagement and co-creation processes.
Food companies: Local businesses capable of developing and commercializing consumer-driven food products.
What the programme offers:
-Facilitation of co-creation sessions with consumers to address societal challenges using proven methodologies.
-Development and launch of new products based on consumer insights, targeting at least €10,000 in sales within one year.
-Participation in training programmes, mentoring, and access to tools for successful implementation.
Application deadline: May 9, 2025
Learn more: https://bit.ly/4iUskPV