50 φιλόδοξες επιχειρηματικές ιδέες μεταμορφώνουν το μέλλον των τροφίμων στην Ευρώπη!
Το πρόγραμμα EIT Food Seedbed Incubator 2025 υποδέχεται τις νέες ομάδες οι οποίες επιλέχθηκαν για να μετατρέψουν επιστημονική γνώση σε λύσεις με πραγματικό αντίκτυπο στον αγροδιατροφικό τομέα.
Από την τεχνητή νοημοσύνη στη ζύμωση, τη βιώσιμη γεωργία και την ψηφιακή ιχνηλασιμότητα, οι φετινές ομάδες καλύπτουν κρίσιμους τομείς για ένα ανθεκτικότερο και πιο προσβάσιμο διατροφικό σύστημα.
Ανάμεσά τους και η ελληνική ομάδα MultiBioCrop από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η οποία αναπτύσσει ένα καινοτόμο βιολογικό προϊόν πολλαπλής δράσης για βιώσιμη φυτοπροστασία και θρέψη – υποστηρίζοντας τους αγρότες στην πράσινη μετάβαση.
Γνωρίστε τις φιλόδοξες ομάδες και μάθετε περισσότερα για το project εδώ:
https://bit.ly/43YTgsm
http://bit.ly/3Tv1uDx
_______________________________________________
50 ambitious business ideas are transforming the future of food in Europe!
The EIT Food Seedbed Incubator 2025 welcomes the new teams selected to turn scientific knowledge into real-impact solutions for the agrifood sector.
From artificial intelligence to fermentation, sustainable agriculture, and digital traceability, this year’s teams are addressing key areas for a more resilient and accessible food system.
Among them is the Greek team MultiBioCrop from the University of Thessaly, developing an innovative multi-functional biological product for sustainable crop protection and nutrition – supporting farmers in the green transition.
Meet the ambitious teams and learn more about the project here:
https://bit.ly/43YTgsm
http://bit.ly/3Tv1uDx